Kako bi se opisali v treh stavkih?
Sem zelo borben in tekmovalen človek, znam biti zelo nežen in prijazen, včasih pa tudi jezen.
Katera je vaša najljubša jed?
Svinska ribica z jurčki.
Katera je bila prva jed, ki ste jo pripravili?
Puranji zrezek v gobovi omaki in pire krompir.
Krožnik, na katerega ste najbolj ponosni?
Domači ravioli z jastogom.
Katera je vaša hrana za tolažbo?
Fižolova mineštra s kuhanim krompirjem, zabeljenim z ocvirki.
Imate raje domačo kuhinjo ali obisk restavracij?
Zagotovo domačo, ampak včasih se pa tudi rad razvajam v restavraciji.
Če bi morali jesti eno jed do konca svojega življenja, katera jed bi to bila?
Česnovi kruhki s sirom.
Kaj bi storili z nagrado 50.000€, če zmagate?
Poiskal bi kuharskega mentorja ali odšel v tujino (Pariz), da pridobim čim več izkušenj, da lahko kasneje odprem uspešno restavracijo, ki bo pripomogla k dvigu slovenske kulinarike.
Kje se vidite po koncu tekmovanja?
Želim nadaljevati izobraževanje, bodisi v tujini bodisi pri slovenskih kuharskih mojstrih.
Več si preberite na: povezava
Želite, da se Jaka pojavi v vaši oddaji?, kuha na vašem dogodku?, opravi tečaj kuhanja za vaše stranke?, želite z njim opraviti intervju?, itd.
Poslovne ponudbe, poizvedbe in vabila naslovite na: mankoc.j@gmail.com.
Jaka Mankoč, avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani:Izdelava spletnih strani - Spletna postaja
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.