Jajca in moko dobro pregnetemo v testo za raviole, zavijemo v folijo in ga damo počivati v hladilnik.
Vse sire skupaj zamešamo v mešalniku z drobnjakom in soljo ter napolnimo dresirno vrečko.
Testo nato čim tanjše zvaljamo in izrežemo ven krogce. Vsak krog nadevamo s sirovo mešanico. Okoli nadeva testo navlažimo in raviol zvijemo napol tako, da v njem ni zraka.
Pistacije na suho prepražimo v manjši ponvi, dodamo žlico masla in posolimo. Postavimo jih na suh robček, da vpije odvečno maslo.
Vse sestavine za pesto damo v sekljalnik in dodamo 2 žlici olivnega olja ter drobno sesekljamo.
Za parmezanov hurstke naribamo parmezan na "peki" papir in postavimo v pečico do zlatorumen barve.
V kropu skuhamo raviole in jih serviramo z ostalo prilogo.
Dober tek!
Želite, da se Jaka pojavi v vaši oddaji?, kuha na vašem dogodku?, opravi tečaj kuhanja za vaše stranke?, želite z njim opraviti intervju?, itd.
Poslovne ponudbe, poizvedbe in vabila naslovite na: mankoc.j@gmail.com.
Jaka Mankoč, avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani:Izdelava spletnih strani - Spletna postaja
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.